Pagina's

woensdag 24 april 2013

Houten drieluik

Hallo allemaal!

Zoals jullie weten zit ik in het design team van de hobbystunter. Hier mag ik een workshop geven waarvan ik jullie graag de foto's laten zien. Het is een houten drie-luik met foto.

De voorkant dicht
De binnenkant
De foto is van de bruiloft van Sandra, van afgelopen september. Ik vond het heel leuk om deze foto hiervoor te gebruiken, zodat hij een mooi plekje krijgt.
close-up vlinders
 

Het papier is de nieuwste lijn van Maja design, verder veel versierd met vlinders/bloemen/glitterers en nog veel meer! Mochten jullie het leuk vinden, dan zijn jullie dinsdag 28 mei om 19.30 welkom bij de Hobbystunter in Ridderkerk. De kosten zijn 15 euro en uiteraard zit hier koffie/thee en wat lekker bij! Je kan meer info vragen of je opgeven bij José in de winkel of via info@hobbystunter.com
Groetjes Ellen

woensdag 17 april 2013

Bedankt voor je hulp

Hoi,

Wat leuk, weer een lid erbij! Welkom!

Vandaag wil ik jullie dit kaartje laten zien die ik aan mijn moeder heb gestuurd, omdat ze twee hartige taarten had gebakken voor de mensen die bleven eten op onze (Jody's en mijn) verjaardag.
Jody is eind maart jarig en ik eind april, dus meestel vieren we dan ertussenin.

voor inspiratie kijk ik vaak op internet en zo kwam ik wat CAS (clean and simple) kaarten tegen.
Deze kaart is het gevolg geworden.
Ik heb hiervoor een nieuwe stempel set van Noor! design gebruikt en spellbinders. De bloem is gemaakt met een magnolia mal en vilt. Later bedacht ik dat de bloem nog wel met glimmermist bewerkt had kunnen worden, maar toen was het al te laat...





Groetjes Ellen

woensdag 10 april 2013

Bedankt...

dat je er altijd voor me bent!

Deze kaart heb ik aan onze buurvrouw en -man gegeven, omdat ze altijd klaar staan om op onze hond te passen.

De spulletjes zijn allemaal nieuw, op de roosjes na. Zaterdag heb ik de eBosser gekocht en daar horen dan natuurlijk ook de grand nestabilities bij ;)

 
 

 Dit is de eBosser, ik vind hem ideaal!
 
Groetjes Ellen

woensdag 3 april 2013

Celebrate in style

Celebrate in style
Deze tag heb ik gemaakt met veel Tim Holtz spulletjes. De tag, de stempels, het lint en de bloem met blaadjes. De stippel achtergrond en tekst op de blaadjes zijn volgens mij van stampology (weet niet precies hoe het geschreven moet worden).
De tekst en randjes van de blaadjes heb ik met embossing poeder bewerkt. Verder de achtergrond ook en ook het lint bewerkt met distress inkt. Dit is het resultaat:
 

 
Groetjes Ellen