Pagina's

woensdag 21 november 2012

Diverse kerstkaarten

Hallo allemaal!

Vorige week ben ik gezellig bij een vriendin geweest, waar ik vier kerstkaarten heb gemaakt. Ik was bij slim geweest om mijn aquarelpapier te vergeten, dus kon niet mijn gebruikelijk stijl maken.
Eigenlijk vond ik dat achteraf heel leuk, omdat ik nu kaarten heb gemaakt waar ik anders misschien niet op gekomen was. Dus wie weet ook voor jullie wel inspiratie!

Papier uit voorraad, bloem van marianne design en de kerstballen zijn van papermania, bewerkt met embossing. Tot slot nog wat brads


Deze is een oud blok van My minds' eye, ook de tekst is daarvan. Tot slot nog een swirl.

Dit papier is van DCWV, de stempel is van dezelfde set als de kerstballen. Ook met embossing bewerkt en de ballen met stiften ingekleurd

Label met tekst en hier en daar een brad. Voor mijn gevoel is dit kaartje nog een beetje leeg, maar weet nog niet wat ik verder kan doen om deze te pimpen. Iemand tips?

En tot slot dit kaartje met papier van fore ever friends. Kennen jullie die plaatjes in papierblokken die al 'af' zijn? Dat is dit plaatje ook. Verder een border van memory box met perl pennen bewerkt en de tekst op het cadeautje met embossing poeder.



Groetjes Ellen

2 opmerkingen:

  1. Wat een schitterende kaarten Ellen.Ze zijn allemaal geweldig.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zijn ze prachtig geworden Ellen, ik vind ze stuk voor stuk super.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen