Pagina's

zaterdag 16 juni 2012

Janick is geboren!

Hallo allemaal,

inmiddels is het even geleden dat ik dit blog heb aangemaakt, maar nu pas het eerste project dat ik plaats. Ik ben hier best een tijdje mee zoet geweest, want ja, voor je eerste neefje moet natuurlijk wel iets bijzonders gemaakt worden! Afgelopen zondag is mijn zus bevallen van Janick, het is zo een schatje! In het boekje kunnen jullie een paar foto's van hem en met mij en mijn vriend vinden.


De spellbinders passen perfect bij it boekje! Verder heb ik gebruik gemaakt van memory box mallen (gras, bloemrandje en hoekversiering) magnolia mallen (bloemen en libelles) en van de bloemponsen van Nellie Snellen. Verder versierd met lintjes, hangertjes en knoopjes.
Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn eerste creatie op mijn blog vinden.

Groetjes Ellen

5 opmerkingen:

 1. Hoi,
  Wat een prachtig boekje heb je voor Janick gemaakt en wat leuk dat je je eigen blog hebt gestart. Ik ben je eerste trouwe volger. (Was je moeder net voor, we zaten naast elkaar, hihi.)
  Je hebt het echt leuk gedaan met alle mooie versiering. Ik wil ook nog mooie mallen van Memory Box binnenkort gaan bestellen, misschien kunnen we samen bestellen, dan kunnen we de verzendkosten delen.
  De roosjes zijn helaas nog steeds niet binnen.
  Groetjes Sas
  PS het is fijner voor mensen om te reageren als je de woordvertificatie uit zet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ellen
  Wat leuk dat je blog is opgestart en met wat voor een schitterend boekje wat je voor Janick gemaakt heb.Helemaal geweldig.Als je wat gaat bestellen bij memory box dan doe ik ook graag mee.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ellen,
  ik kom hier via het blog van je mama, wat een leuk boekje heb je gemaakt ! Veel plezier met je blog en welkom in blogland !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ellen

  Wat leuk dat je nu ook een blog hebt net als je moeder en nicht, het is altijd leuk om je creaties te delen met anderen.
  Dit is een heel mooi boekje, wat zal jij een trotse tante zijn.
  Veel plezier met het bloggen.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He welkom in blogland Ellen!!
  Wat een mooi boekje, maar dat had ik je al verteld ;-)
  Ik ga even kijken hoe ik je kan volgen....
  Misschien heb ik daar Mirjam bij nodig.

  Liek

  BeantwoordenVerwijderen