Pagina's

woensdag 8 augustus 2012

Resultaat knutseldag / kleurenkaartteam

Hallo allemaal,

vandaag ben ik mij moeder Joke geweest waar ik samen met haar, Saskia en Angelique een gezellige knutseldag heb gehad. We zijn eerst naar de Hobbystunter geweest in Ridderkerk en daarna aan de slag gegaan. Ik heb deze kaart gemaakt voor de uitdaging van de kleurenkaartteam met als opdracht turquoise en bruin. Hieronder mijn kaartje, ik ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden!
De stempel heeft Angelique vandaag gekocht. Het papier van Bo Bunny had ik nog (vond het zo leuk dat ik het zonde vond om te gebruiken, dus nu nog heel veel van ... Herkennen jullie dat?). Ik heb weer gekleurd met disstress en de tekststempel bewerkt met embossingpoeder van WOW!.

Groetjes Ellen

5 opmerkingen:

 1. Hoi,
  Ik bewaar ook papier omdat ik het dan zonde vind om te gebruiken.
  Je kaart is prachtig.
  Het kleurenkaartteam is echter altijd de laatste woensdag van de maand, dus daar ben je wel vroeg mee. Had ik me niet gerealiseerd vandaag anders had ik het nog gezegd.
  Het was weer gezellig vandaag.
  Groetjes Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ellen
  Je Criss Cross kaartje is schitterend alleen te vroeg op je blog pas de laatste woensdag van de maand,maar met dat mooie papier van jou maak je vast nog zo'n mooi kaartje.Bedankt voor de gezellige dag en tot gauw.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi,

  Het was heel gezellig en dank je wel voor het aanleren van dit model!!
  Mijn stempeltje zelfs helemaal in Boras in Zweden gekocht...hebben ze het ding hier bij de Hobbystunter ook. Nou ja...denk je de eerste te zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oeps, sorry Angelique, dacht dat je die vandaag had gekocht. Had hem volgens mij wel gezien vandaag..
  Ik had inderdaad niet begrepen dat ik deze later moet posten. Zal hem de laatste woensdag nogmaals erop zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha die Ellen, je kaartje mag pas de laatste woensdag van augustus geplaatst worden, maar dat geeft niets hij is wel heel erg mooi geworden zeg. En wat gezellig zo'n dagje. super.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen